Service

Service

Bezorgkosten

Bezorgkosten bij bestellingen tot € 50,00 zijn € 3,50
Bezorgkosten bij bestellingen boven € 50,00 zijn gratis


Levering

Wij streven ernaar om alle producten zoveel mogelijk binnen 7 werkdagen te laten bezorgen. In de praktijk kan dit vaak al binnen 2 dagen, dit is mede afhankelijk van de beschikbare bezorgers. Voor zover mogelijk wordt binnen Rotterdam de levering per fiets naar u toegebracht.


Milieuvriendelijk en sociaal verantwoordelijk

Bij het ontwerp en productie van de producten houden wij optimaal rekening met een verminderende belasting van het milieu. We zijn kritisch op het gebruik van materialen zoals een mogelijk gebruik van natuurlijke en gerecyclede materialen. De productie wordt uitsluitend uitgevoerd bij sociale bedrijven en projecten in Rotterdam en omgeving en daarmee  zinvol bieden voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.


100% tevredenheidsgarantie

Het is mogelijk dat u toch niet de juiste keuze hebt gemaakt of dat er iets anders is waarover u niet geheel tevreden bent. Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We zoeken dan samen met u naar een passende oplossing. U kunt ook reageren via de optie Retourneren,  te vinden bij Klantenservice onderaan de pagina.


Veilig betalen

Onze webshop werkt met het betalingssysteem iDEAL.

iDEAL werkt direct samen met alle grote banken in Nederland. Betaling vindt plaats in de vertrouwde omgeving van de website van uw bank waarvoor uw bank garant staat voor de veiligheid. Koper en verkoper zijn verzekerd van een transparante transactie, zonder verborgen kosten.